NVM Open huizen route in Mortiere!

30 september 2023 van 10.00 tot 12.00 uur

Ontdek tijdens de NVM Open Huizen Route op zaterdag 30 september alle verschillende nieuwbouwwoningen en projecten in Woonpark Mortiere. Tussen 10 en 12 uur krijg jij de mogelijkheid om de locatie, rijke architectuur en zelfs in aanbouw zijnde woningen te bezichtigen!

Projecten

Tijdens de Open Huizen Route wandel je langs Jazzboog Fase 3 en Jazzboog Fase 4. Bezichtig samen met de makelaar verschillende type woningen uit de Jazzboog. Ruimtelijke twee-onder-één-kapwoningen, rij- en hoekwoningen of riant vrijstaand! Hier wordt al gebouwd, de sleutel van jouw droomwoning heb je dus sneller dan je denkt! Of loop langs de toekomstige locatie van het project Feel Good. Hier woon je aan het park, kijk je uit op het park of leef je aan een gezellige straat of in een hofje. Door de aantrekkelijk variatie van woningen leven jong en ouder, singles, stellen en gezinnen – kortom iedereen – hier ontspannen samen. Dit project gaat in verschillende fases in verkoop, fase I is recent gestart. Wees er dus snel bij!

Startpunt

We ontvangen je graag bij het infocentrum in de Mortiere, John Lee Hookerstraat 18, 4337 WN Middelburg. Hier krijg je een routekaart met daarop aangegeven alle projecten en woningen. Ook staan hier de woningen op die deze ochtend onder begeleiding te bezichtigen zijn. Uiteraard staat er een makelaar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je de (bouw)locaties te wijzen. Zien we je op 30 september tussen 10 en 12 uur? Wie weet vind jij in Woonpark Mortiere ook jouw nieuwe (t)huis!

Hypotheekmarkt

30 september 2023 van 13.00 tot 16.00 uur – Nieuwbouw & Hypotheekmarkt (Van der Valk – Middelburg)

Heb je in de ochtend tijdens de looproute door Mortiere jouw favoriete nieuwbouwwoning gespot en ben je benieuwd naar de financiële haalbaarheid? Kom dan in de middag naar Van der Valk in Middelburg. Daar staan de adviseurs van Rabobank voor je klaar om je persoonlijk te informeren over de financieringsmogelijkheden van jouw nieuwe (nieuwbouw)woning. Daarnaast zijn er ook ontwikkelaars en makelaars aanwezig om je aanvullende vragen te beantwoorden over de verschillende woningen van projecten zoals Jazzboog en Feel Good.