AANBOD Vind je weg in Woonpark Mortiere en maak woondromen waar!

DE DEELGEBIEDEN VAN WOONPARK MORTIERE

De opzet van de wijk verleidt om naar buiten te gaan. Contacten tussen buren en buurtkinderen zijn snel gelegd. Heel gezond en gezellig. Woonpark Mortiere bestaat uit verschillende deelgebieden met ieder een eigen kwaliteit en sfeer. Hier voel je je vanaf dag één thuis.

Zet de eerste stap van woondroom naar droomhuis

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan vind je op onderstaande luchtfoto de linkjes naar het actuele woningaanbod in Woonpark Mortiere. Heb je belangstelling voor een van de projecten? Schrijf je dan in bij het betreffende project. Dit doe je door het project op onderstaande kaart aan te klikken.

Jazzboog fase 3

Jazzboog fase 3 is momenteel in aanbouw, de laatste woningen zijn beschikbaar! De energiezuinige woningen beschikken over een bodemwarmtepomp met koelfunctie, een w-t-w-installatie en vloerverwarming. Hiermee bent u klaar voor de toekomst! De royale woningen in jaren ’20 en ’30 stijl hebben een karakteristieke en eigentijdse uitstraling. Ziet u zich hier al wonen?

BEKIJK WONINGEN JAZZBOOG FASE 3 →

Kavels

Ook als je je eigen woondromen vorm wilt geven, is daar in Woonpark Mortiere ruimte voor. Er zijn diverse vrij bebouwbare kavels te koop.

BEKIJK BESCHIKBARE KAVELS →

Jazzboog fase 4

Jazzboog is een prachtig deelgebied met een rijke variatie aan woningen. Van een rij- en hoekwoning tot twee-onder-een kapwoning of vrijstaande woning, je vindt het hier allemaal. De bouwstijl uit de charmante jaren 20 en jaren 30 siert de woningen die beschikken over vloerverwarming, een bodemwarmtepomp met koelfunctie (eigendom) en een warmteterugwininstallatie. Heel duurzaam én charmant.

BEKIJK WONINGEN JAZZBOOG FASE 4 →

Feel Good

Binnenkort gaan we je hier het ultieme Feel Good-gevoel geven. Houd de website in de gaten als je wilt weten waarom de toon de muziek bepaalt. Dit wordt heel bijzonder.

NAAR WEBSITE →

Connect

Een dorps buurtje waar je je verbonden voelt met de groene omgeving en je buren. Je vindt hier een huis dat bij jouw leven en budget past. Er komen gelijkvloerse woningen met bad- en slaapkamer op de begane grond, hoek- en tussenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Verwachte start verkoop 2023.

BLIJF OP DE HOOGTE →

Parkzicht

Parkzicht ligt in het hart van Woonpark Mortiere. Het prachtige appartementencomplex wordt omgeven door water en lijkt door de natuur rondom te verrijzen uit het landschap. Heerlijk vrij wonen! Parkzicht bestaat uit 49 appartementen van circa 90 tot 125 m² en 2 riante penthouses van circa 155 m².

BEKIJK APPARTEMENTEN PARKZICHT →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.