AANBOD Vind je weg in Woonpark Mortiere en maak woondromen waar!

DE DEELGEBIEDEN VAN WOONPARK MORTIERE

De opzet van de wijk verleidt om naar buiten te gaan. Contacten tussen buren en buurtkinderen zijn snel gelegd. Heel gezond en gezellig. Woonpark Mortiere bestaat uit verschillende deelgebieden met ieder een eigen kwaliteit en sfeer. Hier voel je je vanaf dag één thuis.

Zet de eerste stap van woondroom naar droomhuis

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan vind je op onderstaande luchtfoto de linkjes naar het actuele woningaanbod in Woonpark Mortiere. Heb je belangstelling voor een van de projecten? Schrijf je dan in bij het betreffende project. Dit doe je door het project op onderstaande kaart aan te klikken.

Feel Good

Feel Good is straks voor 102 gezinnen, singles of stellen een heerlijk nieuw thuis. In de eerste fase starten we met 20 energiezuinige nieuwbouwwoningen in allerlei typen en groottes: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, semibungalows en rijwoningen.

De 20 woningen van fase1 zijn nu in verkoop.

NAAR FEEL GOOD →

Jazzboog fase 3

Jazzboog fase 3 is in aanbouw, er alleen nog maar 2 vrijstaande woningen beschikbaar. Deze woningen worden energieneutraal opgeleverd en beschikken over een bodemwarmtepomp met koelfunctie, een w-t-w-installatie en vloerverwarming. Duurzaam, goed voor de portemonnee en klaar voor de toekomst! De royale woningen in jaren ’20 en ’30 stijl hebben een karakteristieke en eigentijdse uitstraling. Ziet u zich hier al wonen?

BEKIJK WONINGEN JAZZBOOG FASE 3 →

Jazzboog fase 4

Jazzboog is een prachtig deelgebied met een rijke variatie aan woningen. Van een rij- en hoekwoning tot twee-onder-een kapwoning of vrijstaande woning, je vindt het hier allemaal. De bouwstijl uit de charmante jaren 20 en jaren 30 siert de woningen die beschikken over vloerverwarming, een bodemwarmtepomp met koelfunctie (eigendom) en een warmteterugwininstallatie. Heel duurzaam én charmant.

BEKIJK WONINGEN JAZZBOOG FASE 4 →

Kavels

Ook als je je eigen woondromen vorm wilt geven, is daar in Woonpark Mortiere ruimte voor. Er zijn diverse vrij bebouwbare kavels te koop.

BEKIJK BESCHIKBARE KAVELS →

Connect

Een dorps buurtje waar je je verbonden voelt met de groene omgeving en je buren. Je vindt hier een huis dat bij jouw leven en budget past. Er komen gelijkvloerse woningen met bad- en slaapkamer op de begane grond, hoek- en tussenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Verwachte start verkoop 2023.

BLIJF OP DE HOOGTE →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.