LOCATIE In Woonpark Mortiere vind je het beste van twee werelden

WOONPARK MORTIERE LIGT IDEAAL

Woonpark Mortiere ligt aan de zuidoostkant van Middelburg. Om precies te zijn tussen de Torenweg en Golfbaan De Zeeuwsche. Wie Middelburg een beetje kent, weet dat deze locatie ideaal is. Via diverse fiets- en wandelroutes ben je zo in de natuur én de stad. Het gezellige hart van Middelburg ligt op 8 minuten fietsafstand. Reis je met de auto, dan ben je snel op de A58 richting Vlissingen, Goes, Bergen op Zoom en Rotterdam. Verder woon je hier vlak bij de prachtige kust. Op een mooie dag fiets je in een half uur naar het strand met fijne strandtenten of fiets in een 45 minuten naar het natuurgebied Oranjezon.

Alles bij de hand

Woonpark Mortiere heeft behalve het prachtige park geen voorzieningen. Toch heb je alles bij hand. In de buurt zijn diverse sportscholen en sportverenigingen. In de wijk Dauwendaele is een wijkwinkelcentrum en vind je diverse basisscholen. Ook voor een middelbare school hoeven kinderen niet ver. Op 6 minuten fietsafstand zijn er verschillende scholen. Verder is het bruisende Middelburg altijd dichtbij als je zin hebt in een avondje uit, lekker lunchen of shoppen.

Verliefd op Middelburg

Middelburg is een fantastische stad met een heel rijke historie. Dit zie je terug in de monumentale panden. Leuk detail is dat de architectuur van Mortiere hierop geïnspireerd is. Dwaal lekker door de leuke straatjes en ontdek elke keer wat nieuws. Van onverwachte achterommetjes tot bijzondere pleintjes en intieme straatjes waar een rijk aanbod van winkels, cafés en restaurants te vinden is. Middelburg maakt het zo gemakkelijk om te genieten van het leven. En wie in Woonpark Mortiere woont, fietst er zo naartoe.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.