Uitnodiging - 4 juli infoavond bestemmingsplan fase 6B

Na heel veel voorbereidend werk is het eindelijk zover. Het bestemmingsplan voor Mortiere fase 6B aan het Frank Zappaplein is klaar om ter inzage gelegd te worden.

Een project in het hart van Mortiere (zie kaart met rood AM-logo) met 90 appartementen en ruimte voor voorzieningen in de plint van het gebouw. We zijn dan ook verheugd dat het nieuwe plan nu gepresenteerd kan worden.

Namens het projectteam (Gemeente Middelburg, Woongoed Middelburg, VG Architecten, Wissing, Bouwgroep Peters en AM Zeeland) nodigen we je daarom van harte uit voor de informatieavond op:

Dinsdag 4 juli a.s. om 19:00 – 21:00 uur in Hotel Van der Valk, Paukenweg 3 te Middelburg

Tijdens deze avond wordt het plan gepresenteerd. Op diverse presentatieborden zal informatie over verschillende aspecten van het project worden getoond. Je kunt in gesprek gaan met de aanwezige leden van het projectteam en daarnaast zullen we je enige vragen voorleggen aan de hand van een vragenlijst.

Tot 4 juli a.s.!

Nb. De ontwikkeling van het naastgelegen plan Parkzicht (ca. 50 appartementen op een eiland in de Mannezeese Watergang) is in de huidige markt niet haalbaar gebleken. Op dit moment onderzoekt het Consortium Mortiere mogelijke alternatieven. Deze informatieavond heeft dus geen betrekking op het project Parkzicht.