Bezoek de Open Dag! Jazzboog fase 4

Zaterdag 17 december - 10.00 tot 12.00 uur - infocentrum Mortiere

We nodigen je graag uit voor de verkoopdag van Jazzboog Fase 4! Zaterdag 17 december vertellen de makelaars je graag alles over duurzaam wonen, het beschikbare aanbod in De Jazzboog en bouw die naar verwachting medio 2023 van start gaat! Iedereen is zonder afspraak van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur in het infocentrum in het Ella Fitzgerald Park, de koffie staat klaar!

Open dag Mortiere
Inmiddels is 50% van de woningen in de Jazzboog verkocht en staat ook de verwachte bouw medio 2023 op de agenda! Ben jij benieuwd naar de wijk, het aanbod en duurzaam wonen? Kom dan op zaterdag 17 december langs in het infocentrum in de Mortiere. Tijdens de open dag van 10 tot 12 uur bespreken we graag jouw woonwensen en leiden we je rond langs eerder opgeleverde fases om de bouwstijl en kwaliteit met eigen ogen te kunnen bekijken! Dus stap gerust even binnen, aanmelden is niet nodig.

Duurzaam wonen
De woningen in Jazzboog Fase 4 zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en comfort. Zodat u zorgeloos kunt wonen met aandacht voor de omgeving, elkaar en de natuur. Door uitstekende isolatie, nieuwe technieken en hoogwaardige details voldoen de woningen aan de nieuwe regelgeving die sinds 2021 wettelijk verplicht is, de zogeheten BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). Hiermee zetten we samen de volgende stap om energieverbruik te beperken. Naast de bodemwarmtepomp en ventilatie met warmteterugwinning worden de woningen namelijk standaard voorzien van zonnepanelen. Stuk voor stuk duurzame aspecten die bij de koopsom zijn inbegrepen. Zo woont u zeer comfortabel en toekomstbestendig met lage energielasten.

Bodemwarmtepomp
Alle woningen worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp. Een zeer innovatief systeem waarbij energie uit de aarde wordt gehaald. De woning wordt verwarmd en gekoeld door middel van de aanwezige vloerverwarming. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor een aangenaam klimaat. Radiatoren zijn (op de badkamer na) bij vloerverwarming niet nodig waardoor je de ruimte in huis optimaal kunt benutten. Bij de bodemwarmtepomp is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen buitenunit benodigd. Een bodemwarmtepomp draagt bij aan: Duurzaam en comfortabel wonen met lage energiekosten. Energiezuinig verwarmen in de winter en energiezuinig koelen in de zomer. Bescherming van het klimaat én waardevast wonen.

Interesse?
Neem direct contact op met Faasse & Fermont of Schinkel de Weerd Makelaardij of ontmoet hen op de open dag!

 

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
T: 0118-727000
[email protected]

 

Schinkel De Weerd Makelaardij
T: 0118-460300
[email protected]