Energieneutraal wonen in Mortiere

In woonpark Mortiere bouwen we met het oog voor de toekomst. Een duurzamere toekomst, goed voor mens, dier en natuur. In het kader van duurzaamheid hebben we goed nieuws! De twee in aanbouw zijnde, vrijstaande woningen uit Jazzboog Fase 3 worden namelijk energieneutraal opgeleverd! Goed voor een duurzamere wereld én uw portemonnee!

Energieneutraal wonen

Energieneutraal wonen betekent dat er net zoveel energie opgewekt wordt als de woning verbruikt. Je wekt hiervoor zelf de energie op door bijvoorbeeld zonnepanelen en je houdt deze energie vast (bijvoorbeeld de warmte in je huis) door goede isolatie. Hierdoor hoeft de verwarming minder hard te werken en de energie die nodig is om toch die aangename temperatuur in huis te krijgen wordt dan dus opgewekt door de zonnepanelen.

Zo ook in het woningtype Fieramente, hier woon je energieneutraal dankzij:

  • 11 Zonnepanelen, om de benodigde energie op te wekken.
  • Een bodemwarmtepomp, hiermee verwarm je de woning in de winter en koel je de woning in de zomer. De bodemwarmtepomp zit bij de koopsom in begrepen en heb je dus in eigendom.
  • Een warmte-terugwin-installatie, gebruikte, warme lucht kan hiermee eenvoudig worden afgevoerd en de warmte overdragen aan de verse, koude lucht.

Financieel aantrekkelijk
Buitenom het feit dat energieneutraal wonen goed is voor de portemonnee vanwege een lage energienota, biedt dit ook extra mogelijkheden voor de financiering. Voor een energieneutrale woning is namelijk een hogere leencapaciteit mogelijk.

Fieramente
De Fieramente is een echt ruimtewonder met een krachtige uitstraling. Deze vrijstaande woning wordt standaard uitgevoerd met een aangebouwde, stenen garage, heeft 5 riante slaapkamers en staat op een groot perceel. Daarnaast wordt de woonkamer met 1,2 m of 2,4m uitgebouwd en komt er een deur tussen de keuken en de garage. Deze opties en alle duurzame installaties zijn bij de koopsom inbegrepen!

De Voordelen van energieneutraal wonen
Zeer lage kosten op je energierekening

Zeer comfortabel wonen, vrijwel vocht- en tochtvrij met toevoer van frisse lucht

Hoge bijdrage aan een duurzame wereld

Hogere leencapaciteit
 

De oplevering van deze vrijstaande woning staat gepland voor Q1 2024. Zie jij jezelf hier al energieneutraal wonen? Neem dan vandaag nog contact op met één van de makelaarskantoren:

Schinkel De Weerd Makelaardij
T: 0118-460300
[email protected]

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
T: 0118-727000
[email protected]