FIJNE FEESTDAGEN!

FIJNE FEESTDAGEN!

Met de feestdagen in het vooruitzicht zit 2022 er bijna op

Afgelopen jaar hebben er veel mooie ontwikkelingen in Woonpark Mortiere plaatsgevonden. Zo zijn de woningen van Jazzboog fase 2 opgeleverd, is de bouw van fase 3 van start gegaan en verloopt de verkoop van fase 4 voortvarend. Een andere mijlpaal van 2022 is het feit dat de 1000ste woning in Mortiere is verkocht.
Dit hebben we deze zomer gevierd met kopers en betrokken partijen. We zijn er trots op dat de Mortiere zoveel gelukkige, nieuwe bewoners kent!

 

Ook zijn we erg blij dat we, na tijden van Corona, het infocentrum weer hebben kunnen openen. Geïnteresseerden zijn hier zonder afspraak van harte welkom. De makelaars zitten tijdens de openingstijden klaar om je vragen te beantwoorden, samen de wijk te bekijken en je woonwens(en) te bespreken. Iedereen is van harte welkom!

 

Openingstijden infocentrum:
Woensdagen van 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur

 

Het infocentrum is gesloten tijdens de kerstvakantie. De kantoren van Makelaardij Faasse & Fermont en Schinkel De Weerd Makelaardij zijn wel geopend. Zij staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen! Bekijk hier de contactgegevens.

In 2023 hopen we je natuurlijk weer te spreken over de prachtige woningen die Woonpark Mortiere je te bieden heeft. Zo komt naast Jazzboog fase 4 Feel Good in verkoop met een divers aanbod waar je blij van wordt! Genoeg moois dus om naar uit te kijken in het nieuwe jaar. 

 

Voor nu wenst het team van Woonpark Mortiere je fijne feestdagen en een prachtig nieuw (woon)jaar!