Jazzboog fase 4, Verkoop gestart!

Op zaterdag 14 mei jl. is de verkoop van Jazzboog fase 4 gestart! Een nieuwe maar tevens ook de allerlaatste fase van De Jazzboog in Woonpark Mortiere.

Na een succesvolle start verkoop is bijna de helft van de 32 woningen verkocht of onder optie! Afgelopen weken vonden de eerste informatiegesprekken plaats met geïnteresseerden waarna er een toewijzingsronde volgde. We zijn blij dat deze allerlaatste fase van De Jazzboog al zoveel blije toekomstige bewoners kent!

 

Een royale twee-onder-een-kapwoning, levensloopbestendig- of liever een hoek- of tussenwoning? De Jazzboog fase 4 heeft het allemaal! Laat u verassen door de grote volumes, mooie percelen en uitmuntende prestaties op het gebied van duurzaamheid en comfort.

 

Nieuwsgierig geworden naar de woningen?

Bekijk hier het aanbod!

Meer informatie?
Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan met één van onze makelaars. Dan kom jij alles te weten of het beschikbare woningaanbod van De Jazzboog in Woonpark Mortiere! Zit jouw woning er op dit moment niet bij of is deze al verkocht? Hou dan de website in de gaten of schrijf je in voor een van de andere fasen.