Open Dag Jazzboog fase 4!

Zaterdag 11 februari - 10.00 tot 12.00 uur - infocentrum Mortiere

Zaterdag 11 februari vindt een Open Dag plaats voor Jazzboog 4! Tijdens deze dag vertellen de makelaars je graag alles over duurzaam wonen, het beschikbare aanbod en de mogelijkheden om van een woning jóuw droomwoning te maken. Je bent dan ook van harte uitgenodigd! Iedereen is zonder afspraak welkom van 10.00 tot 12.00 uur in het infocentrum in het Ella Fitzgerald Park; de koffie staat klaar!

Verwachte start bouw
Energiezuinig én onderhoudsarm wonen doen je in Jazzboog 4. Ideale gezinswoningen met royale oppervlaktes en percelen. Vier jij deze zomer de start bouw van jou droomhuis? Ontdek jouw droomwoning tijdens de Open Dag!

Duurzaam wonen
De woningen in Jazzboog Fase 4 zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en comfort. Zodat u zorgeloos kunt wonen met aandacht voor de omgeving, elkaar en de natuur. Door uitstekende isolatie, nieuwe technieken, bodemwarmtepomp voor verwarming en koeling, ventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen. Stuk voor stuk duurzame aspecten die bij de koopsom zijn inbegrepen. Zo woont u zeer comfortabel en toekomstbestendig met lage energielasten.

Energieneutraal wonen

De twee in aanbouw zijnde, vrijstaande woningen uit Jazzboog Fase 3 worden energieneutraal opgeleverd! Energieneutraal wonen betekent dat er net zoveel energie opgewekt wordt als de woning verbruikt. Goed voor een duurzamere wereld én uw portemonnee!
De Fieramente is een echt ruimtewonder met maar liefst 177m2 woonoppervlakte op een groot perceel; ideaal voor ruimtezoekers. Alle voordelen van de Fieramente op een rij:

✔ Zeer lage kosten op je energierekening
✔ Zeer comfortabel wonen
✔ Hoge bijdrage aan een duurzame wereld
✔ Hogere leencapaciteit
✔ Verwachte oplevering Q1 2024!

 

Interesse?
Neem direct contact op met Faasse & Fermont (0118-727000[email protected]) of Schinkel de Weerd Makelaardij (0118-460300 / [email protected]) of ontmoet hen op de open dag!